Okulumuz Hakkında

Sevgi Anaokulu
Barbaros Mahallesi, Millet Caddesi, No.30 Başiskele/KOCAELİ
2623434512
2623434522
https://sevgianaokulu41.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Her öğrencinin özel olduğunu bilen ve her öğrenciyi kendi kapasitesinin zirvesine ulaştırmayı amaçlayan, çocukların; çağdaş uygarlığın yapıcı,yaratıcı, seçkin bireyleri olarak yetiştirmelerinde anne-babaların kendi eğitimlerini sürekli kılan ve çocukların eğitimlerinde vazgeçilmez olan, her zaman daha ileriyi amaçlayan, örnek ve önder bir eğitim-öğretim kurumu olmaktır.

MİSYON

Biz; çağdaş eğitim ortamı yaratarak, Sürekli gelişmeyi sağlayan eğitimcilerimiz ileçocuklarımızın ilkokula ve hayata hazırlanmasında, okulöncesi eğitimin kavratılması, yaygınlaştırılmasıve çocuk gelişiminde ailelere rehberlikte, etkin olarak kaliteyi arttırmak için varız.

BAŞARILAR

Öğretmen :11
Öğrenci :220
Derslik :5
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :Sabah ve öğle grupları ile ikili eğitim yapılmaktadır. Ayrıca 2021/2022 Eğitim öğretim yılında 1 kulüp sınıfı açılmıştır.

Öğretim Şekli

Sabah ve öğle grupları ile ikili eğitim yapılmaktadır. Ayrıca 2021/2022 Eğitim öğretim yılında 1 kulüp sınıfı açılmıştır.

Ders Başlama ve Bitiş

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Doğalgaz

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Kocaeli İl Merkezine 8 km. dir

Yerleşim Yeri Bilgisi

Başiskele Karşıyaka

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Okulumuzda; Miniklere Temel Afet Bilinci Eğitimi Minikler Eğitime Sıfır Atık Katıyor Bir Kitapla Başla E Twinning ve Eko Okul projeleri uygulanmaktadır.